Vloerkleden wassen: met een gratis haal en brengservice voor heel Nederland!

 

Hoe fris is het wel niet, om naast een schoon huis, ook een schoon vloerkleed te hebben. Naast allerlei hygiëne & gezondheid redenen, is het ook voor het vloerkleed beter!

Het vuil tussen de polen is een broedplaats voor bacteriën en ongedierte zoals motten en tapijtkevers….en dat wil je niet!

Veel dingen maak je zelf schoon. Een vloerkleed zelf uit kloppen en wassen, echt reinigen……dat wordt lastig. Daar kunnen wij helpen!

We maken het heel eenvoudig; meld je aan met onderstaande formulier en wij komen het vloerkleed gratis ophalen. Je hoeft het kleed alleen maar opgerold bij de voordeur klaar te zetten. Indien mogelijk, met op 2 plaatsen tape of een touwtje om het tapijt, zodat het niet meer uitrolt. Vergeet niet ook een briefje met je naam er op in het kleed te doen als je het oprolt.

Ongeveer een week later (tmet een uitloop tot max 10 werkdagen) komen we het kleed weer gereinigd en ingepakt terugbrengen. We hanteren vaste prijzen per kleed en geen kosten voor het halen en brengen! Alle lengtes zijn bij ons wasbaar.

Met onderstaande formulier kunt je een vloerkleed aanmelden voor reiniging en de gratis haal en breng service.

Vloerkleed aanmelden

    Wil je wel/geen abonnement na deze reiniging
  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.
    zie klantenservice voor de AV