Vloerkleden wassen: met een gratis haal en brengservice voor heel Nederland!

 

Hoe fris is het wel niet, om naast een schoon huis, ook een schoon vloerkleed te hebben. Naast allerlei hygiëne & gezondheid redenen, is het ook voor het vloerkleed beter!

Het vuil tussen de polen is een broedplaats voor bacteriën en ongedierte zoals motten en tapijtkevers….en dat wil je niet!

Veel dingen maak je zelf schoon. Een vloerkleed zelf uit kloppen en wassen, echt reinigen……dat wordt lastig. Daar kunnen wij helpen!

We maken het heel eenvoudig; meld je aan met onderstaande formulier en wij komen het vloerkleed gratis ophalen. Je hoeft het kleed alleen maar opgerold bij de voordeur klaar te zetten. Indien mogelijk, met op 2 plaatsen tape of een touwtje om het tapijt, zodat het niet meer uitrolt. Wil je ons niet binnen? Geen probleem, je mag het kleed ook opgerold buiten neerzetten, nadat we aanbellen. We zullen dan de gepaste afstand houden. (anderhalve meter)

Ongeveer een week later komen we het kleed weer gereinigd en ingepakt terugbrengen. Ook dan houden we uiteraard de gepaste afstand. Na aflevering ontvangt je een factuur per digitale post,, zodat er geen pin of contante betaling nodig is. We hanteren een vaste prijzen per kleed en geen kosten voor het halen en brengen!

Met onderstaande formulier kunt je een vloerkleed aanmelden voor reiniging

Vloerkleed aanmelden

    zie klantenservice voor de AV