Bedankt! Jouw opdracht is ontvangen.

 

Hoe nu verder? We gaan het je makkelijk maken. Binnen enkele werkdagen ontvang je een e mail met de datum waarop we het vloerkleed komen ophalen. Als je het kleed oprolt, doe er dan ook een briefje in met je naam!

Schikt die dag niet? Geen probleem, via die ontvangen e mail kun je de datum eenvoudig wijzigen naar een datum die jou beter uitkomt. Indien mogelijk ook graag het kleed op 2 plaatsen vastmaken met tape of een touwtje (-:

Nu wil je graag weten hoe laat we komen (-: In ons bericht geven we een tijdsblok aan van 2 uur nauwkeurig. Dus bv. tussen 9 en 11 uur.

En wanneer komt het kleed dan weer terug? Ongeveer een week later. Weer lekker fris en netjes ingepakt. De teruglevering gaat weer op dezelfde manier. Je ontvangt een e mail met de dag van terug levering en een tijdsblok (van 2 uur) waarbinnen het kleed wordt terug geleverd. Schikt dit niet, dan kan dit net als bij de ophaal serivce via de ontvangen e mail worden aangepast.

Hoe ga je de reiniging van het vloerkleed betalen? Hiervoor sturen we je na afloop een digitale factuur.Ophalen en terugbrengen is gratis!

Check ook even je e mail, je hebt een berichtje van ons ontvangen Niets ontvangen? Kijk dan in je spambox Tot gauw!

PS Iets vergeten? De snelste weg naar een antwoord is een mail aan bericht@balot.eu