Over ons

Vloerkleden reinigen zit in ons DNA. We doen dit al sinds 1 augustus 1984! En nog iedere dag leren we bij. Nieuwe reinigingsmiddelen, nieuwe machines en nieuwe technieken, om jouw vloerkleed  optimaal schoon te maken en de levensduur daarmee te verlengen.

In al die jaren is ieder soort vloerkleed wel een keer langs gekomen. Berbers, Nepal kleden, in Pakistan geknoopte kleden, Perzen etc. Intussen hebben we ieder gerenommeerd merk uit binnen en buitenland wel een keer gereinigd. In al die jaren hebben we ook veel nieuwe modetrends voorbij zien komen. Nieuwe stijlen, die ook een andere aanpak in reinigen vragen.

Ons doel met Balot, is dat wij iedereen in Nederland de kans willen bieden, om voor vaste prijzen een vloerkleed te laten reinigen. Van Maastricht tot aan Groningen en van Amsterdam tot aan Enschede Hierbij willen we het je zo gemakkelijk mogelijk maken. Geen gesjouw zelf met het kleed. Niet urenlang zitten wachten wanneer het wordt opgehaald. Wij bieden een snelle efficiënte logistiek doch flexibel naar wens en met heldere communicatie.

Aanmelden kan gewoon vanuit je luie stoel, online, met je voeten nog op het vloerkleed (-: