Vloerkleed

Wij reinigen vloerkleden net even iets anders. Het is geen hogere wiskunde, maar wel hogere waskunde wat we doen! Met 700 m² wasruimte en medewerkers met in totaal meer dan 50 jaar ervaring in het reinigen van vloerkleden is Deep Dye de specialist en grootste vloerkleden- wasserij in Nederland. We mogen ons met recht marktleider in het reinigen van berbers, nepalkleden, perzen en overige losse kleden noemen.

Wilt u ook uw kleed door Deep Dye laten behandelen?

Voor de regio Enschede – Hengelo – Almelo – Oldenzaal hebben we een haal en brengdienst voor de vloerkleden. Op afspraak kun je  ook zelf kleden bij ons brengen en ophalen.

Daarnaast hebben we door verschillende logistieke partnersamenwerkingen voor Nederland een landelijke dekking,met als servicepunten de meeste stomerijen in Nederland.

Aan de westgrens van Duitsland tot aan het Roergebied worden de servicepunten met eigen routes bediend voor het ophalen en terugbrengen van vloerkleden (An der Westgrenze Deutschlands zum Ruhrgebiet werden die Servicelstellen mit eigenen Routen zur Abholung und Rückgabe von Teppichen betrieben).